Gevulde champignons
Gevulde champignons (4 personen)
Voorbereiding: 10 mn.
Oventijd: 15 mn.
Nodig:
- 16 grote champignons
- 1 sjalotje, gesnipperd
- 1 teentje verse knoflook, gehakt
- 1 handvol platte peterselie, fijngehakt
- 1 à 2 el. glutenvrije paneermeel (bv. Orgran)
- olijfolie
- peper & zout
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 200 °C (hete lucht oven);
- Veeg de champignons schoon en verwijder de stelen;
- Hak de stelen fijn en meng deze met de sjalot, knoflook, peterselie, glutenvrij paneermeel en olie. Breng op smaak met peper en zout;
- Leg de 16 champignons in een ingevette ovenschaal;
- Vul de champignons met het mengsel en bak gaar in ongeveer 15 mn.
+ Nog geen reacties
Deel het met ons