Gevulde champignons


Gevulde champignons (4 personen)
Voorbereiding: 10 mn.
Oventijd: 15 mn.

Nodig:

  • 16 grote champignons
  • 1 sjalotje, gesnipperd
  • 1 teentje verse knoflook, gehakt
  • 1 handvol platte peterselie, fijngehakt
  • 1 à 2 el. glutenvrije paneermeel (bv. Orgran)
  • olijfolie
  • peper & zout

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 200 °C (hete lucht oven);
  • Veeg de champignons schoon en verwijder de stelen;
  • Hak de stelen fijn en meng deze met de sjalot, knoflook, peterselie, glutenvrij paneermeel en olie. Breng op smaak met peper en zout;
  • Leg de 16 champignons in een ingevette ovenschaal;
  • Vul de champignons met het mengsel en bak gaar in ongeveer 15 mn.

 

+ Nog geen reacties

Deel het met ons